Loslaten & Accepteren

Een relatie tussen geliefdes zijn ieder uniek als de vingerafdrukken op je vingers. Het is een combinatie van verschillende karakters die samen een weg vinden om bij elkaar t blijven.

Naast communicatie zijn het los laten en het accepteren van elkaar het voornaamste voor een lange termijn relatie.

Loslaten en accepteren, ofterwel vertrouwen en vergeven.

Loslaten en accepteren ofterwel vertrouwen en vergeven. Voor degene die de overeenkomst tussen deze 2 niet begrijpt probeer ik het in mijn woorden, nog eens fijnloos open te gooien.
Loslaten is het vertrouwen hebben in je partner, dat zijn/haar activiteiten geen aanval is op jullie relatie.
Accepteren daarintegen is een heel breed woord in een relatie. Het accepteren dat er geen perfect beeld bestaat van een relatie. Of het accepteren dat je verlangt naar momenten die je partner tijdelijk niet kan geven. Belangrijkste is dat je de fouten en de feiten van je partner accepteert.

Liefde is niet te koop, liefde is verdienen.

Ook wij streven naar een perfecte relatie door elkaar te accepteren. Het is net een tennisgame waar je de bal telkens over geeft. Elk relatie heeft zijn eigen kracht van liefde. In ons relatie is dat rust. We proberen onze ruzies in alle rust goed te praten aangezien we meer kunnen lachen erom dan dat we elkaar dagen ermee dwars zitten. Want liefde is niet te koop, liefde moet je verdienen.

Leave a comment